Medinis padėkliukas „Laumžirgis”

Medinis padėkliukas „Laumžirgis” – praktiški ir estetiški rankų darbo mediniai padėkliukai, suteikia unikalumo ir grožio kiekvienai aplinkai. Įkvėpti natūralios gamtos ir dekoruoti autoriniais dailininkės piešiniais.

„Natūralumas ir elegancija jūsų stalui!

 

Išmatavimai: nuo 13×13×1 cm.

Medis: ąžuolo ripkelė

Išsiunčiame per 3-5 d.d.

9,50 

Medinis padėkliukas „Laumžirgis” yra sukurti su meile ir rūpesčiu, siekiant suteikti jaukumo ir šilumos momentams, kuomet susirenkame prie stalo su artimaisiais. Šie padėkliukai ne tik praktiški, bet ir puikiai tinka kaip dovanos, kurios simbolizuoja kasdienius malonumus ir draugystę. Tikimės, kad jie taps ištikimais palydovais jūsų kasdieniuose ritualuose, primindami, kad paprasti dalykai gali suteikti didžiausią džiaugsmą.“

„Natūralumo, tikrų dalykų, turinčių prasmę kasdienybėje, poreikis buvo impulsas sustoti ir sukurti kažką kasdieniško, tačiau pratęsiančio tradiciją. Mediniai padėkliukai arbatos ar kavos puodeliui, išmarginti simboliais, kurie turi reikšmę ar pakelia nuotaiką susėdusiems pabendrauti, yra mūsų indėlis į kasdieniškų ritualų atsiradimą.”

 

Medinis padėkliukas „Laumžirgis”  ir kitos „Rankų darbo dovanos iš medžio” yra stilingai įpakuotos ir pritaikytos dovanai ar lauktuvėms.

Svarbu: Padėkliukų forma ir piešinys gali šiek tiek skirtis nuo esančio nuotraukoje. Priimami tik išankstiniai užsakymai. Taip pat darome individualius, bei personalizuotus užsakymus, reikalinga susisiekti asmeniškai.

Pagaminimo terminai: priklausomai nuo užsakytų padėkliukų kiekio, pagaminimo laikas nuo 7-14 d.

Dovanų dėžutės išmatavimai: 22x20x3 arba 22x14x3 cm.

Išsiuntimas: Paprastai pakuotę išsiunčiame per 1-2 darbo dienas, tačiau dėl nenumatytų aplinkybių nurodome 3-5 dienas.

Daugiau AK dirbtuvės rankų darbo dovanų iš medžio čia

Medinių padėkliukų dekoravimo ir kitos edukacijos čia

Sekite mūsų AK dirbtuvės puslapį  Facebook