Prabangus taškavimo rinkinys „Lotosas”

Taškavimo rinkinys „Lotosas” yra naujausias mūsų produktas, kurį sukūrėme išskirtinai moterims! Jame esančios kūrybinės priemonės nudžiugins net pačias išrankiausias. Šis taškavimo rinkinys yra puiki dovana ne tik sau, bet ir artimiesiems, kurie vertina meną ir kūrybiškumą.

„Moteriškumo ir meno harmonija!“

Dėžutės dydis: 20×20×3 cm.

Išsiunčiame per 3-5 d.d.

38,00 

Taškavimo rinkinys „Lotosas”– tai ne tik kūrybinė veikla, bet ir galimybė sustiprinti ryšius su šeima ir draugais, praleidžiant laiką kartu. Tai ypač harmoninga. Šis rinkinys kartu supažindina su taškavimo technika ir leidžia pasinerti į nuostabų spalvų ir vaizduotės pasaulį.

Taškavimo rinkinys „Lotosas” yra tobulas pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems meno entuziastams. Jame rasite viską, ko reikia, kad galėtumėte sukurti unikalius ir išskirtinius meno kūrinius. Lotosas simbolizuoja grožį ir moteriškumą, todėl rinkinį sukūrėme su atidumu kiekvienai detalei, kad jūsų noras taškuoti, kurti grožį toliau tik stiprėtų. Rinkinyje yra 3 mediniai lotosų žiedai ir vienas lašelis, kurie yra pakabinami kaip dekoracija. Taip pat jame esantys skirtingų dydžių taškavimo įrankiai, leis kurti įvairias taškelių kompozicijas.

Kūrybiškumo skatinimas. Naudodamos šį rinkinį, galite ne tik kurti meno kūrinius, bet ir atrasti naują hobį, dalyvauti meninėse veiklose su bičiuliais, arba tiesiog mėgautis raminančiu kūrybiniu procesu.

Sukurkite savo unikalius meno kūrinius ir leiskite savo idėjoms skleistis su prabangiu taškavimo rinkiniu „Lotosas“. Pasinerkite į meną ir atraskite naujas kūrybos galimybes jau šiandien!

Rinkinį sudaro:

  • 3 juodos medinės lotosų figūrėlės (beržo fanera);
  • 6 spalvų akriliniai perlamutro atspalvių dažai;
  • 1 teptukas;
  • 1 pieštukas;
  • 1 paletė;
  • 1 trafaretas;
  • 4 taškavimo įrankiai;
  • virvutė pakabinimui;
  • išsami instrukcija.

 

Rinkinio dėžutės išmatavimai: 20×20×3 cm

Pakuotė. Išorinė pakuotė yra saugi siuntimui. Yra galimybė užsisakyti rinkinį anglų kalba.

Paruošta siuntimui. Paprastai pakuotę išsiunčiame per 1-2 darbo dienas, tačiau dėl nenumatytų aplinkybių nurodome 3-5 dienas. Užsakant daugiau nei 50 vnt. rinkinių, susisiekite iš anksto.

Daugiau medinių mandalų figūrėlių rasite čia.

Stilingai įpakuoti AK dirbtuvių dekoravimo rinkiniai yra pritaikyti dovanai ar lauktuvėms. Jums nebereiks sukti galvos, kuo užsiimti patiems atsipalaidavimui ir harmonijai atgauti. AK dirbtuvių sukurti dekoravimo rinkiniai yra originalūs ir išskirtiniai. Remdamiesi ilgamete patirtimi ir kruopščiai išieškoję geriausio sprendimo, sukūrėme juos itin patogius, aiškius ir paprastus naudoti. Medines figūrėles, kurios yra rinkiniuose, kuriame ir gaminame patys, todėl galime užtikrinti išskirtinį dizainą ir aukštą kokybę. Taip pat galite rasti čia informaciją apie organizuojamus mandalų piešimo, taškavimo, medinių figūrėlių dekoravimo bei tapybos kursus suaugusiems.

Kurdami kūrybinius dekoravimo rinkinius, įdėjome daug gerų emocijų ir meilės 🙂 Būtume dėkingi, jei pasidalintumėte dekoravimo rezultatais su mumis.

Taigi būkite kūrybingi – įsigykite dekoravimo rinkinį jau dabar!

Tegul kūryba daro Jus laimingus!