Pakabinama dekoracija „Katinas“ II

Pakabinama dekoracija „Katinas“ II – tai unikalus autorinis dailininkės kūrinys, dekoruotas rankomis ant natūralios ąžuolo medžio lentelės. Kūriniui naudojamos antrinės žaliavos, todėl jis simbolizuoja tvarumą ir atsakomybę aplinkos atžvilgiu.

Žavinga katino dekoracija – stilingas akcentas jūsų namams!“

 

Pakuotė pritaikyta dovanai.

Dekoracijos dydis: 13×13×0,5 cm.

Išsiunčiame per 3-5 d.d.

12,50 

Liko 9

Pakabinama dekoracija „Katinas“ II – puiki dovana draugams, įkurtuvėms ir katinus mylintiems bei kolekcionuojantiems žmonėms. Šis žaismingas akcentas suteiks jaukumo jūsų namams ir primins apie ypatingus momentus!

„Žaismingumas, kurio kasdienybėje taip trūksta, lengvai užpildys jūsų namų arba sodo erdvę, jei pasirinksite vieną ar kelias mūsų dekoruotas kabančias figūrėles. Ši dekoracija ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir suteiks jai unikalų akcentą ir sukurs jaukią atmosferą.”

Stilingai įpakuotos „Pakabinama dekoracija „Katinas“ II ir kitos rankų darbo dovanos iš medžio, yra pritaikytos dovanai ar lauktuvėms. AK dirbtuvių sukurtos kabančios dekoracijos yra originalios ir išskirtinės. Medines figūrėles, kuriame ir gaminame patys, todėl galime užtikrinti išskirtinį dizainą ir aukštą kokybę.

 

Akrilo dažais dekoruotos abi pakabinamos dekoracijos pusės.

Dovanų dėžutės dydis: 22,5×14,5 cm.

Svarbu: piešinys gali šiek tiek skirtis nuo esamo paveikslėlyje, nes kiekviena figūrėlė piešiama rankomis.

Išsiuntimas: paruošta siuntimui. Paprastai pakuotę išsiunčiame per 1-2 darbo dienas, tačiau dėl nenumatytų aplinkybių nurodome 3-5 dienas.

Priimami individualūs, bei personalizuoti išankstiniai užsakymai.

Taip pat pas mus rasite AK dirbtuvių sukurtus dekoravimo rinkinius

Apsilankykite Facebook’e svetainėje, kurioje rasite autorės organizuojamus mandalų piešimo ir taškavimo, medinių figūrėlių dekoravimo užsiėmimusi ir edukacijas, bei tapybos kursus suaugusiems