Paveikslo reprodukcija „Tulpės”

Paveikslo reprodukcija „Tulpės”, 2024.

Aukštos kokybės spauda ant drobės, 100×40 cm.

Dailininkė Asta Keraitienė.

Šis gamtos grožį atspindintis paveikslas taps išskirtiniu akcentu jūsų namuose, pritraukiančiu dėmesį ir suteikiančiu erdvei unikalumo. Tai puiki dovana, ypač tinkanti vestuvių ir įkurtuvių progoms, kuri džiugins gavėją savo spalvingumu.

Saugus įpakavimas ir išsiuntimas per 3-5 d.d.

Suteikite savo namams gamtos grožio akcentą!

 

150,00 

Paveikslo reprodukcija „Tulpės” – tai atspausdinta meno kūrinio kopija. Ant drobės spausdinti paveikslų printai yra ilgaamžiai, drobė lakuota ir aptempta ant medinio porėmio. Kitoje paveikslo pusėje originalus autorės parašas.

Paveiksle pavaizduoti paukščiai, apsupti žalių ir geltonų atspalvių, siejasi su gyvybės ir atsinaujinimo simbolika. Saulėtos spalvos ir augalų motyvai kuria harmoniją ir šiltą atmosferą, spinduliuojančią optimizmu ir gamtos grožiu.

Paveikslai puošia mūsų namus ne tik estetiškai, bet ir suteikia jiems unikalumo bei charakterio. Kiekvienas paveikslas pasakoja savo istoriją,  dekoruoja sienas ir atspindi mūsų asmenybę, pomėgius bei gyvenimo būdą.

Paveikslai namuose sukuria jaukumą ir šilumą, nes jie gali perteikti emocijas, kurios praturtina gyvenamąją erdvę. Juk niekas neturi tokios galios, kaip kūriniai, kuriuos išsirenkate su meile. Jie gali priminti apie svarbias akimirkas, keliones arba žmones, kurie jums brangūs. Kai žvelgiate į mylimą paveikslą, jis sukuria malonius jausmus ir prisiminimus, todėl tampa neatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalimi.

Be to, paveikslai gali transformuoti erdvę. Jie gali vizualiai padidinti arba sumažinti kambarį, suteikti šviesos arba jaukumo, priklausomai nuo pasirinktų spalvų ir stilistikos. Daugiau nei bet kuris kitas dekoratyvus elementas, paveikslai gali sukurti tam tikrą atmosferą: nuo ramios ir poetiškos iki energingos ir dinamiškos.

Rinkdamiesi paveikslus savo namams, nebijokite eksperimentuoti. Pasitikėkite savo intuicija ir asmeniniu skoniu!

Svarbu: paveikslo spalvų intensyvumas ir atspalviai nuotraukose gali šiek tiek skirtis nuo originalo.

Perkant paveikslų daugiau nei už 300 Eur dovanų pridėsime dailininkės Astos Keraitienės „Meno galerija dėžutėje” atvirukų rinkinį, su 12 geriausių autorės paveikslų kopijų! 

Paveikslai yra saugiai supakuojami siuntimui. Siunčiame į kitas šalis, prieš tai susisiekite nurodytais kontaktais.

 

Dalinuosi savo kūryba, o jei žiūrint į mano paveikslus tave jie paliečia, vadinasi kuriu neveltui. Kviečiu susipažinti su mano, Astos Keraitienės kūryba. Be to, apsilankykite ir sekite Facebook Ak dirbtuvių profilį, kur galėsite pamatyti autorės organizuojamus užsiėmimus, edukacijas ir kūrybines veiklas.