Dekoratyvinis rėmas „Langinės” III

Dekotyvinis rėmas „Langinės“ III yra pagamintas iš medžio ir dekoruotas lietuviškos gamtos ir liaudies ornamentų motyvais. O į šį unikalų rėmelį įrėminta nuotrauka, sveikinimas ar padėka, įgis kultūrinį ir estetinį akcentą.

Leiskite Lietuvos tradicijoms gyvuoti jūsų namuose!

Išmatavimai: Aukštis 30 cm, užvertų langinių plotis 18 cm, atvertų langinių plotis 36 cm, storis 3 cm.

Medis: beržas.

Išsiunčiame per 3-5 d.d.

120,00 

Dekoratyvinis rėmas „Langinės” III yra unikali mūsų sukurta dovana. Pasirinkdami mūsų sukurtas langines, Jūs ne tik prisidedate prie lietuviškų tradicijų išsaugojimo šiuolaikiniame pasaulyje, bet ir suteikiate savo dovanai išskirtinumo bei kultūrinės vertės. Tai išskirtinė ir prabangi dovana, atspindinti vertybes ir skonį.

Rokiškio miestui, kuriame mes gyvename ir kuriame, priskiriamas tapytų langinių miesto vardas. Jis mus įkvėpė tęsti šią nuostabią tradiciją ir pristatyti ją platesnei auditorijai. Todėl sukūrėme ir pagaminome šiuos dekoratyvinius rėmus – langines, padarydami jas praktiškas. Į rėmelio vidų galima įdėti jūsų norimą nuotrauką, sveikinimą, padėką arba paveikslėlį.

Dekoratyvinis rėmas „Langinės” III taps puiki atminimo dovana ypatingoms progoms – vestuvėms, gimtadieniams, krikštynoms, jubiliejams, nes dovana taps prasmingu Jūsų asmeninių švenčių simboliu. Taip pat tai puiki idėja dovanai užsienio lietuviams ir svečiams, kuri ne tik papuoš namų interjerą, bet ir primins apie turtingą Lietuvos kultūrą, tradicijas bei istoriją.

Kiekvienas rėmas yra pagamintas rankomis, atspindintis individualumą ir meistriškumą. Dekoruotas dailininkės Astos Keraitienės piešiniais. Langinės lengvai varstomos, dekoruotos abi pusės. Dedamas organinis stiklas.

Stilingai įpakuoti Dekoratyviniai rėmai „Langinės” III yra jau pritaikytos dovanai ar lauktuvėms.

 

SVARBU.

Šioje galerijoje galite matyti jau pagamintas, šiuo metu parduodamas langines, kurias galime išsiūsti greitai.

Tačiau jei norite individualaus sprendimo, mes priimame išankstinius užsakymus. Galite aplankyti anksčiau kurtų ir dekoruotų rėmų „Langinės” galeriją (kurių jau nebeturime), kad galėtumėte lengviau pasirinkti langinių piešinių motyvus ir spalvas. Pagaminimo terminai: priklausomai nuo užsakyto rėmų kiekio, pagaminimo laikas nuo 7-20 d.d.

Tai gali būti ir personalizuotas užsakymas su jūsų nuotrauka, paveikslėliu, sveikinimu, padėka ar su įmonės rekvizitais už papildomą mokestį.

Išmatavimai: aukštis 30 cm, užvertų langinių plotis 18 cm, atvertų langinių plotis 36 cm, storis 3 cm.

Rėmelio vidaus išmatavimai: 19*16 cm.

Dovanų dėžutės išmatavimai: 32*22*9 cm.

Išsiuntimas: Paprastai pakuotę išsiunčiame per 1-2 darbo dienas, tačiau dėl nenumatytų aplinkybių nurodome 3-5 dienas.

 

Daugiau AK dirbtuvės rankų darbo dovanų iš medžio čia. O gal Jums tapo įdomu patiems išdekoruoti langines – ir tai galite! Susisiekite su mumis.